4 nove voditeljice Delavnic molitve in življenja

MAŠA POSLANJA

ZA ŠTIRI NOVE VODITELJE DMŽ  Maša poslanja Maribor 3     Maribor novi vod.
21. december 2013 je bil za Mariborsko koordinacijo DMŽ in tudi za vso družino voditeljev DMŽ pomemben in poseben dan. Po letu in pol truda, da bi »svojega duha priličili Njegovemu duhu, svoje misli Njegovim mislim« so štiri udeleženke Šole oblikovanja Cvetka, Fani, Tončka in Zinka dozorele za poslanstvo Voditelja.
V cerkvi Sv. Jožefa na Studencih v Mariboru je Mašo poslanja daroval g. Bernard Geršak, ob somaševanju dr. Ivana Rojnika. Z veliko hvaležnostjo za vse milosti, ki so jih bili skupaj deležni v Šoli oblikovanja, sta bodoče voditelje nagovorili voditeljici Šole oblikovanja Breda Bider in Sonja Topler. Med mašo poslanja so se nas globoko dotaknila ganljiva pričevanja vseh štirih novih voditeljic, ki so se ob koncu Bogu zahvalile za milost, da bodo postale »glasniki, odposlanci, misijonarji in priče Njegove ljubezni«.
S hvaležnostjo v srcu in iskreno srečo v očeh so Cvetka, Fani, Tončka in Zinka sprejele Priročnik za voditelje ter obljubile, da bodo z Božjo pomočjo ostale zveste pri posredovanju duha in vsebine Priročnika.

Pri slovesnem bogoslužju smo se zbrali tudi voditelji Delavnic molitve in življenja ter svojci in prijatelji novih voditeljev, da smo jih podprli z molitvijo. Po končani Sveti maši smo se zbrali še ob bratskem (sestrskem) druženju in se tako resnično povezali v veliko družino.

Z iskrenim veseljem se Bogu zahvaljujemo za te naše štiri nove voditelje!

Tatjana, lokalna koordinatorka DMŽ za mariborsko področje

IMG_4604

Maša poslanja Maribor 7Maša poslanja Maribor 4Maša poslanja Maribor 2Maša poslanja Maribor 1Maša poslanja Maribor 6

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.