Odmev iz Ajdovščine

  • Lepo nam je bilo ob naših srečanjih, povezali smo se med seboj in vsako srečanje, tako na ulici mimogrede in naključno, bo odslej povsem drugače.Veliko mi je pomenilo to, da sem se od prvega srečanja počutila sprejeto. Vaše osebno prijazno nevsiljivo povabilo. Hvala!!Spoznanje, kako moliti v globoki povezanosti z Bogom, je gotovo bistvo delavnic. Živeti v povezanosti z Njim vsak dan, čutiti govorico Svetega pisma, čutiti da nas Bog vedno spremlja, v težkih trenutkih, ko mislimo, da ga ni nikjer in v lepih, ko bi kar pozabili Nanj, kot da ne deluje.Vzpodbudne so bile misli vsakega posameznika, različni navdihi ob istem besedilu, dopolnjevanje. Spreminjanje, rast po majhnih korakih, se bo poglabljala, ko bomo ponovno šli skozi vso tematiko srečanj. (Marija)
  • Imela sem se neizmerno lepo. Pridobila sem si res veliko znanja in izkušenj. Zato sem neizmerno hvaležna. (Boža)
  • Iztekla so se naša srečanja s teboj, z Božjo besedo in upam s Svetim duhom. Nudila so mi veliko priložnost in mi pokazala drugačen način iskanja in razmišljanja o Bogu.Brez tvojega prijaznega povabila bi bila ta priložnost za oblikovanje in način molitve, izgubljena.  (Marinka)
  • Hvala za ves trud, požtrvovalnost in podporo pri duhovni rasti  skozi vsa srečanja delavnic molitve in življenja. (Aleš)
  • Čeprav sem se že večkrat udeležila DMŽ Me vsakič na novo nagovarjajo, predvsem odlomki sv.pisma , ki se mi zdijo res tako sveta in polna modrosti, zgledov za življenje in premišljevanje o stvareh, ki jih lahko še izboljšam. Hvala voditeljici za lepo vodenje, optimizem, pričevanje s svojim zgledom. Hvaležna sem tudi ostalim udeležencem v skupini za medsebojno obogatitev. In Bogu hvala, da nas je zbral in da mi po Sv.Duhu daje takšna spoznanja in milosti. (Jerneja)
  • Hvala za vsa ta srečanja, za vse tvoje delo, za to, da nam “daješ roko” iz ljubezni do Jezusa in do vseh nas, ki smo ti poslani na pot… (Boža I.)
  • V DMŽ nisem bila redna udeleženka, pa sem se vseeno marsikaj  naučila. Najbolj živo mi je ostalo vprašanja:”Kaj bi na mojem mestu storil Jezus?” V mnogih situacijah se tudi sama vprašam in dobim odgovor. (Marija K.)
  • Iskrena hvala za “čas in besede”, ki si jih darovala naši skupini. Prosim Nebeškega Očeta naj te ima rad tebe in vse tvoje…. (Vida)
  • Sad tišine je molitev, sad molitve je vera, sad vere je ljubezen, sad ljubezni je služenje, sad služenja je mir. Bog vas živi! S hvaležnostjo za vse trenutke, ki nam jih je bilo dano preživeti skupaj, za skupne molitve, razmišljanja in iskanja. (Vida R.)