Odmev iz Velikega Gabra

Prihajam iz neverne družine; sama sem se po težki preizkušnji spreobrnila. Nekaj najpomembnejšega je molitev in osebni pogovor z Bogom, a to mi je bilo tuje, nisem vedela kako, na kakšen način. Iskala sem svoj način in se vedno oklepala znanih obrazcev. Ti so seveda dobrodošli, ko ti zmanjka besed, a želela sem več kot samo to … in jih odkrila in se naučila na Delavnici molitve in življenja. Na začetku sem bila še neodločena, če mi je Delavnica res všeč, a sem vztrajala … čutila sem, da me čaka nekaj več … in me je … Na Delavnici sem spoznala globino, pomen molitve, različne načine kako stopiti pred Boga in mu prisluhniti. Najboljše pride seveda na koncu … puščava … vsak jo doživi po svoje, jaz samo vem da ne bo to moja zadnja.

Hvala voditeljicama Branki in Jelki, za to enkratno izkušnjo.

Zala Miklavčič

To je Delavnica, v kateri prejmeš največji dar, ki ga uporabljaš in potrebuješ v življenju, dar vere. Moliti se naučiš na več različnih načinov. To je resnična popotnica za našo osebno rast v molitvi in življenju.

Marija

Zelo sem hvaležna z zvezdo, ki me je pripeljala v to skupino. Hvaležna sem Svetemu Duhu, ki mi je dal pogum in moč, da sem vztrajala in prišla do konca Delavnice. To so bila srečanja veselega pričakovanja, srečanja, na katerih me je vedno oblivala sreča, veselje, čutila sem mir v duši. Čas se je na srečanju ustavil, a srečanja so prehitro minila.

Na Delavnici sem ugotovila, kako zelo me ima Jezus rad in me obdaruje z darovi, ki si jih želim. Le prositi ga moram in se mu zahvaljevati, ker hodi ob meni takrat, ko mi je lepo in ko mi je hudo.

Cvetka