Odmev iz Šturij

Dmž so bile zame prijetna, spokojna izkušnja srečevanja z Jezusom, učenje poglabljanja osebne vere, umirjanje uma in duha, odkrivanje in osvajanje molitvenih načinov, naučila sem se uporabljati Sveto pismo v vsakdanjem življenju, spoznala nove prijetne ljudi in se imela preprosto lepo. Puščava, ki smo jo preživljali v lepem samostanskem okolju, pa je bila posebno doživetje, čas premišljevanja, molitve in miru, ki ga najdeš le v tišini.

Še enkrat se vama s Stanetom zahvaljujem za lepo vodenje Delavnic in Vama želim obilo osebnega zadovoljstva, vere, upanja in ljubezni-

Jerica

Delavnice so mi bile odlična hrana za dušo.

Draga voditelja še enkrat hvala za vajino lepo in doživeto vodenje. Bog naj vama povrne vse dobro.

Lojzka

Že od najstniških let sem iskala sebe. Iskala sem povsod, tudi na napačnih krajih. Na teh Delavnicah sem nehala iskati sebe in začela iskati Boga. Našla sem veliko več kot sem pričakovala. Našla sem Boga, našla sem bližnjega. Čudovito je to, da sem v vsem  tem  našla tudi sebe. Odprla se je nova pot. Toplo priporočam  te Delavnice vsem, ki iščejo.
Hvaležna sem tako voditeljema kot tudi celotni skupini za vse izkušnje, ki so jih delili, da smo se lahko učili drug od drugega.
Lea

Draga voditelja

Najprej Bogu vsa zahvala, ker nas ima rad take kakršni smo in se nam je razodel kot Bog, ki je
ljubezen. Hvala gospodu župniku Zoranu, da nam je omogočil in oznanil te Delavnice.

Hvala tudi ustanovitelju teh delavnic in vsem njegovim učencem in naslednikom, iz srca hvala.

Draga voditelja, tudi vama gre prisrčna zahvala za vso vztrajnost, potrpežljivost,.. Za ves čas, ki sta ga darovala za nas, za vsako Srečanje posebej pripravljene teme, za vse fotokopije, za vsa prisrčna, iskrena pričevanja, lepo pripravljen prostor,… Predvsem pa se vama zahvaljujem za pokončen, trden zgled vere, ki izžareva iz vaju obeh.

BOG NAJ VAMA POVRNE !!!

Zahvalila bi se rada tudi vsem mojim ¨sošolcem˝, za iskrenost, da smo se lahko spoznali, skupaj delili novo versko izkušnjo in postali bolj domači drug do drugega. Sem vesela, srečna, da me je Bog poklical prav zdaj, prav v te Delavnice. ˝¨Moja pota niso vaša pota.¨ Sem doživela prijetno izkušnjo, ki je ne bom nikoli pozabila. Sama sem za kak milimeter poglobila svojo osebno vero.

Dobila sem program, navodila kako najlažje ostati blizu izviru žive vode in ostati vedno v Kristusovi ljubezni. Prosim Svetega Duha, naj mi podeli milost vztrajnosti. Vsakemu, ki si želi, na verskem področju spustiti v globine, bi priporočala naj se udeleži Delavnic molitve in življenje.

Bernarda

Dal si nam možnost, o ljubi naš Oče, da se srečamo. Skozi ljubezen ti življenje pripoveduje svoje največje skrivnosti. V njega govorici se skrivajo najlepše stvari, majhni nepričakovani čudeži, ki jih vidiš ali pa ne.

Med nami se stkala je vez ljubezni, vez prijateljstva, ki ne mine. Je kot ptiček na veji, ki veselo žvrgoli in nam daje vedeti, da taki smo lahko tudi mi. Leteti pomeni imeti krila in svobodno leteti in seveda samega sebe rad imeti.

Življenje je najlepša stvar, je smisel, je dar, neprecenljivi dar dan od Boga. V njega govorici se skrivajo najlepše stvari, ki vsak dan na novo odkrivamo jih mi!
Tako smo prihajali iz tedna v teden do novih spoznanj.
Vsi smo vse v vsem, vsak vidi samo svojo podobo v drugem.
Nočem biti tako kot si ti, a samo sebe vidim v tebi. Ti Bog pa me ljubiš in me sprejemaš tako kot sem. Ljubljena sem.
Danes si se mi razodel v vsej svoji mogočnosti. Vse v svetu poteka v popolnem sozvočju. Sprejmi vse dobro in slabo predelaj v dobro. Ustavi se za hip.
Poglej se v kapljah svežega pomladnega dežja, da se oči čudijo. Vztrajaj v čudenju. Besede so prazne, ničesar ne čutiš, le v svetlobi, le v Njegovem sijaju zmoreš v sebi iskati vse lepe stvari in globlje prostore v katerih živiš. Srce ne pozabi tega pogleda, v katerem te čaka vso večnost. Le v tej tišini lahko nad sabo čutim sklanjanje Boga, ki je LJUBEZEN.

Dora

Obema še enkrat hvala za vajin čas in to, da sta z nami delila prav osebna doživetja dotikov Božje ljubezni. Pričevanje vedno zadene najgloblje.
Vida